Andra AP-fondens resultat på 62,3 miljarder kronor för 2021 är det bästa fonden någonsin redovisat. Företagstransaktioner, M&A, satte ett nytt rekord under 2021 både vad gäller antalet genomförda affä… Vare sig du är miljardär eller student är ett riktigt sagoslott alltid en fascinerande upplevelse, särskilt när det finns lite historia bako… Danska upphovsrättsbolaget Copyright Agent har signerat kontrakt med Click News & Media och ska därmed tillhandahålla servicen IPRaaS till d…

  • Som sagt, från och med ovanstående årtal så blev det i princip obligatoriskt med OBD2 i respektive region, men innan dess fanns det också diagnotikuttag hos de flesta bilmärken.
  • Olika Nasars funktionsrikedom varierar och följande funktioner finns inte på alla ­modeller.
  • Gemensamt för dessa lösenordshanterare är att de sparar dina inloggningsuppgifter i ett krypterat valv.
  • Kanske har du nyligen installerat något program eller någon hårdvara.
  • Innan du gör det bör du dock se till att din dator är registrerad för Microsofts Insider Program först och kolla att den uppfyller alla krav.
  • Se nu till att programvaran och apparna är uppdaterade så att du kan dra nytta av de senaste säkerhetspatcharna.

Det här är en funktion som du bör använda med försiktighet eftersom det öppnar för en del otrevliga scenarion om programmen du använder inkluderar dold, skadlig kod. För det mesta är det dock inga problem (men du är varnad). DOSBox är en så kallad emulator vilket betyder att själva programmet är anpassat för Windows 10 medan innehållet körs i en sandlådemiljö som inte krockar med operativsystemet. Det betyder att DOSBox kan köra dina gamla DOS-program precis (nåja) som om det är på en gammal DOS-dator. Om du inte vill köra verktyget ”Felsökare för programkompatibilitet” utan göra manuella inställningar så är även det möjligt. Det kräver lite mer av dig som användare och bör endast göras om du har åtminstone grundläggande kunskap om Windows 10.

På Oribi Web Store kan du köpa våra produkter till enstaka användare direkt och betala med kort. Gäller det avinstallation av program så rekommenderar jag Revo Uninstaller som gör det som Windows avinstallerare inte gör, nämligen städar bort skräp efter programmet.

Symtom: Datorns Uppstart Tar För Lång Tid, Väldigt Många Program Startas När Du Startar Datorn

I aktivitetshanteraren hittar du en knapp relativt långt upp där det står ”Autostart”. Jag använder Parallels även för att köra olika är dll-filer säkra? Linuxvarianter, helt perfekt. Med Parallels och Windows kan du labba och testa program hur mycket som helst utan att riskera en massa “skräp” i Windows. Jag säger som jag sagt förut, satsa lite pengar på Parallels istället så slipper du problem. Jag har testat Codeweawer, och tycker att det fungerar sådär.

Vi Har Uppgraderat Till Windows 11: Så Enkelt Var Det

För att lösa detta problem knyts routern till en dynamisk DNS-tjänst. ­Routern föreslår själv tjänster som den har förkonfigurerat stöd för. Istället för att alla i familjen har sin egen ­samling av musikfiler, kan allas låtar organiseras på ett snyggt och logiskt sätt på Nasen. Alla ­användare kan sedan lyssna på den gemensamma musiksamlingen (även över ­internet). Vissa Nas-modeller har till och med tillhörande appar för att strömma musik till ­mobiler och surfplattor. Med en sådan Nas går det att alltid ha med sig hela sin musiksamling, även om den överstiger det som får plats på telefonens minne.